Shopping Cart

You have 0 in your shopping cart

A/C & Klima Rens

120.00 DKK

Produktbeskrivelse

NanoLotus A/C Cleaner (Klima Rens) , 150 ml, er udviklet specielt til rengøring og desificering klimaanlæg, men produktet er lige så effektivt som almindelig lugtfjerner til brug i bil og bolig. A/C Cleaner (Klima Rens) fjerner nemt og hurtigt dårlig lugt af f.eks. tobak, stegeos, sved og “våd hund”.

Bakterier og svamp i de indre dele af bilens klimaanlæg kan være årsagen til dårlig lugt i bilen. Derfor bruger mange brugtvogns forhandlere A/C Cleaner i forbindelse med klargøring af brugte biler til salg.

A/C Cleaner får bilen til at lugte frisk og ren. Produktet er meget simpelt at anvende. Ved brug i bil, stilles dåsen på gulvet foran det ene forsæde. Bilens klima anlæg eller varmeapparat indstilles på recirkulering, og ventilatoren indstilles på største hastighed. Luk alle vinduer i bilen, og tryk på dåsens selvudløser. Forlad bilen og luk alle døre. Lad A/C Cleaner virke i ca. 5 minutter. Foretag derefter en grundig udluftning, og bilen vil herefter lugte frisk og ren.

Hvis A/C Cleaner (Klima Rens) skal bruges til at rense luften i et rum, stilles dåsen på en avis på gulvet. Alle døre og vinduer lukkes, inden selvudløseren i toppen af dåsen trykkes ned. Forlad herefter rummet, og lad A/C Cleaner virke i mindst 5 minutter, og gerne natten over. Afslut behandlingen med en grundig udluftning.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu, kunne du tænke dig at indsende din?

Bliv den første til at give en anmeldelse af “A/C & Klima Rens”

 • Nordea Bank Infomation

  Reg: Nr. 5501

  Konto Nr. 3491 967 977

 • IBAN: Nr. DK4420003491967977

  BIC/SWIFT: Nr. NDEADKKK

  (CVR 30718860)

 • NanoLotus Scandinavia Aps

  Ålemarksgyden 37

  5270 Odense N

 • Tel.: (45) 29454794

  E-mail: kristiantorp@yahoo.dk.

All rettigheder forbeholdes, NanoLotus Scandinavia ApS