Shopping Cart

You have 0 in your shopping cart

Beton Forsegling Plus

eksample image

Fra: 162.50 DKK

Den ovenstående pris er for 250 ml. Produktet sælges også i andre størrelser emballage. Vælg størrelse i nedenstående drop-down menu

Ryd valg

Produktbeskrivelse

NanoLotus Beton Forsegling Plus, som i Norge sælges under havnet NanoLotus Fuge Impregnering, er en nano-forsegling til sugende overflader af cement og beton. Forseglingen er diffusionsåben, men forhindrer alligevel vand, olie og andre væsker i at trænge gennem den forseglede overflade. Skidt og snavs har svært ved at binde på en nano-forseglet overflade, og derfor bliver rengøring af en forseglet overflade meget nemmere. Da vand og fugt ikke trænge gennem forseglingen, reduceres risikoen for frostskader.

Beton Forsegling Plus er ideel til forsegling af cementgulve i værksteder og garager, fliser på terasse og i indkørsel, og vandskurede vægge. Beton Forsegling Plus er ligeledes velegnet til forsegling af sugende fuger mellem gulv- og vægfliser. Forseglingen beskytter imod misfarvning af fugerne, og minimerer dannelse af sorte algebelægninger på fugerne i brusenicher og andre vådrum.

Nedenstående billede viser en vandskuret og malet væg som har været udsat for slagregn. Den nederste del af væggen er forseglet med Beton Forsegling Plus.

eksample image   Klik på billeder for at se større image.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu, kunne du tænke dig at indsende din?

Bliv den første til at give en anmeldelse af “Beton Forsegling Plus”

 • Nordea Bank Infomation

  Reg: Nr. 5501

  Konto Nr. 3491 967 977

 • IBAN: Nr. DK4420003491967977

  BIC/SWIFT: Nr. NDEADKKK

  (CVR 30718860)

 • NanoLotus Scandinavia Aps

  Ålemarksgyden 37

  5270 Odense N

 • Tel.: (45) 29454794

  E-mail: kristiantorp@yahoo.dk.

All rettigheder forbeholdes, NanoLotus Scandinavia ApS